Benvingut a AD

AD és una Consultoria de Recursos Humans creada l’any 1994 per professionals amb àmplia experiència en serveis de selecció i avaluació de personal.

Els inicis de AD tenien la senzilla, però molt arrelada, pretensió de fer més àgils i efectius per a les empreses els seus processos de selecció i les seves noves incorporacions, així com fer més segures les decisions relacionades amb la vinculació persona-lloc de treball.

Dia a dia es va treballar i es va anar construint un segell clar i compartit per tot l’equip: el de la senzillesa, la utilitat, la flexibilitat i, per d’amunt de tot, el respecte ètic a les persones i a les empreses, segell que encara avui anima la nostra acció.

Al ritme que marca el canvi social, econòmic i cultural, AD ha anat modificant estratègies, incorporant tècniques, adaptant intervencions.

Ara, després de gairebé 15 anys de vida, AD està convençuda que l’evolució de les empreses només és possible si en elles poden evolucionar les persones que li donen vida. AD vol contribuir, a través de les seves diferents intervencions, adaptades a cada moment i necessitat, a tot això.

Perquè ens hem especialitzat a conèixer com i per què les persones treballen, es relacionen i lluiten per les seves expectatives i desitjos professionals, hem pogut conèixer l'impacte de tot això en les organitzacions i en el resultat de l’acompliment laboral.

Ara estem preparats per a intervenir també a un nivell més estratègic i global i, d’aquesta manera, ampliar les possibilitats i multiplicar els efectes del nostre treball, de la nostra missió.

Tenim encara que millorar i créixer, però estem orgullosos del que ja hem aconseguit.